Jump to content
Sign in to follow this  
surfy_sah

Posting images from PHOTOBUCKET

Recommended Posts

surfy_sah    10

hello I hope this is the right place to post this topic...

 

I saved a bunch of images to my photobucket area instead of linking them directly from the web so not to use up people's bandwith...

 

but I keep getting this error message: :P

THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND

--------------------------------------------------------------------------------

You are not allowed to use that image extension on this board. A valid format is: http://www.domain.com/picture.gif, an invalid format is: http://www.domain.com/picture.one.gif

 

this is the address of the image I tried to link

http://img.photobucket.com/albums/v296/sur...sah/karlbed.bmp

 

I don't understand why it won't work, how should I be linking the images if not by right clicking, properties then c&p the url? :blink:

 

please help!!!

 

surfy sah xx

Share this post


Link to post
Share on other sites
DavidB    1,955

BMP files are usually higher quality files, therefore the size of the files are usually bigger. I think this forum might not allow BMP posting ... just GIF and JPG files because they are lower file sizes so load quicker. U'll have to save it as a JPG and upload it again if u wanna post it ... that's what I'm assuming anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cropsy2008    320

How can i use photobucket to upload pictures to this forum, i copied the url and pasted it in the image icon but it says i can't use this extension. Any help would be appreciated. It is a jpeg btw.

Edited by cropsy2008

Share this post


Link to post
Share on other sites
cropsy2008    320

Thanks for the quick reply. My computer says the image i'm trying to upload is a jpeg file. Is there another website you recomend using for photo uploads/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Queen_Sindel    3,323

I mainly use Photobucket personally. I know others have recommended imageshack.us, but I have no personal experience there.

 

If you want just post the link here, then I'll have a look what the problem may be. Maybe it's the file size. The forum did have some odd error messages lately. =/

Share this post


Link to post
Share on other sites
cropsy2008    320

ok will do, here is the link

 

PIC_0872_zpsf45a8224.jpg

 

this is just a photo i was using as the test.

Thanks for all the help QS.

 

EDIT-- haha, did i just need to post the link itself? not in the image url space? lol, problem solved. I will probably do a few more test in this thread if thats ok.

Edited by cropsy2008

Share this post


Link to post
Share on other sites
Queen_Sindel    3,323

I just tried and for me it works with the image link and the direct link. I must admit I never tried posting just the link. Maybe we just blame the forum gremlins. :lol:

 

Yeah, please feel free to do a couple of test posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×